phone
Darba dienās 10:00 -16:00 S. Sv. Brīvs
Популярные поиски: Lego Djeco Humana Schar
Корзина
Избранное
Каталог товаров
Miniland 12 gab. uzdevumu kartītes Geobordam (geobords) - ģeometrijas dēlītim ar gumijām. 23cm Montesori apmācību materiāls, metodiskais materiāls skolām 95068
Код продукта: 95068
11.34 €
В наличии на складе поставщика!
Кол-во
-
+
Добавить в корзину
Добавить в избранное
Поделиться Facebook Google+ Draugiem.lv

Miniland 12 gab. uzdevumu kartītes Geobordam - ģeometrijas dēlītim ar gumijām. 23cm Montesori apmācību materiāls, metodiskais materiāls skolām 95068


komplektā , 12 uzdevumu kartītes, diametrs 23cm paredzētas dēlītim ar 121 podziņām. Var tīrīt ar mitru švammi.

Kartītes var tikt izmantotas gan standarta geobordam, gan arī izometriskajam.

Palīdz bērnam labāk izprast virmsas laukuma tilpumu, saprast ģeometrisko plakņu jēdzienus, un veidot asociācijas  ģeomertijas saturam ar algebru un rēķināšanu.

Kvadrāta tipa geobords:

izstrādāti pamata topoliģiskie jēdzieni;

virsmas garuma un platuma salīdzināšana;

laukuma un perimetra izstrāde;

tiek sniegta izpratne par simetrijas un rotācijas jēdzienu.

Izometrijas geobords:

 ir izvveidoti skaitļi perspektīvā un trīsdimensijā.

 

Miniland ir pasaules slavena spāņu kompānija, kura nodrošina skolas un mācību iestādes ar kvalitatīviem, oriģināliem, interesantiem un pārbaudītiem metodiskajiem materiāliem. Miniland preču sortimentā ir arī mācību palīglīdzekļi, kuri ir piemēroti bērniem ar īpašām vajadzībām. 

 

Kompānija Miniland ražo metodiskos materiālus un mācību palīglīdzekļus, ar mērķi atvieglot skolotāju darbu un padarīt bērniem mācību procesu daudz interesantāku, oriģinālāku un saprotamāku. Ar Miniland ražotajiem metodiskajiem palīglīdzekļiem mācīšanās kļūst tikpat interesanta, kā rotaļāšanās. 

 

Miniland izglītojošās rotaļlietas ir īpaši vērtīgas, jo tām līdzi vienmēr tiek pievienoti palīgmateriāli apmācībam un instrukcija materiāla pielietošanai (angļu valodā) Vairākiem produktiem līdzi nāk arī video pamācības. 

 

Lai nodrošinātu, ka ar Miniland produktiem un to sniegtajiem rezultātiem būtu apmierināti vecāki, skolotāji un skolas (dienas aprūpes centri, pirmsskolas,  pamatskolas un speciālās izglītības iestādes u.c.), Miniland regulāri pieaicina savā komandā atbalsta pedagogu grupas, kuras regulāri veic stingras pārbaudes un papildina metodisko materiālu klāstu, vadoties pēc nepārtrauktas tirgus izpētes un starptautiskām pedagoģiskām prasībām .

 

Miniland izglītojošie materiāli ir saņēmuši augstus novērtējumus dažādos pasaules konkursos. Viens no tiem ir Anglijas piešķirtais apbalvojums, kā labākās izglītojošās rotaļlietas un mācību palīglīdzekļi 2014 gadā. 

 

Mejor juguete Navidad productos muy apropiados para niños con necesidades especiales Best_Picks_2014webMejor Juguete del Año 2015